Novi Sad
14.06.2013.
07:17
Iz legata Jovana Soldatovića na Petrovaradinskoj tvrđavi od novembra do maja ukradena je 61 skulptura.
  • NikolaNS

    14.06.2013 11:58
    Slabi mi pamcenje...
    ... pa se pitam, da li je to onaj drzavni umetnik koji je svom snagom bio uz Slobu i SPS u ona najgora vremena?? Svom snagom! I da li je to onaj umetnik cija je zena docekivala nas koji smo dolazili na sastanak LSV ranih devedesetih u "Areni" i urlala na nas da smo izdajnici i prodane duse i djubrad i....
    Pitam samo, nista ne tvrdim.....
    Bez obzira na sve, nije mi jasno kako je moguce da neko ukrade 60 skulptura za 6 meseci i da ga policija tek sada nadje??? Pa nisu to kutije cigareta, skulpture su to, ej!! Pa cak i da su minijaturne, treba njih 60 izneti iz ateljea!
    Osuda svakog vandalizma, lopovluka, pljacke, otimanja!! Dokle vise, pobogu? Kako je moguce da se svaki oblik kriminala desava bas u NS?
  • 14.06.2013 10:37
    Kako doslo tako otislo
    Trebalo bi preispitati rad i umetnicki potencijal imenovanog umetnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna